• LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
 
Sverige  
 
 
 
 
 

Analys och strategi

 

WSP Analys och strategi tar fram analyser och leder processer som bidrar till att göra skillnad i praktiken. Vi arbetar med såväl offentlig- som privat sektor.

 
 
 

Analys och strategi

En god samhällsutveckling är något alla vill ha. Men hur vet vi att vi är på rätt väg? I ett samhälle där förutsättningarna för individer, företag och samhälle ständigt förändras, bidrar WSP Analys och strategi med analyser, strategier och lösningar för hållbar utveckling.

WSP Analys och strategi tar fram analyser och leder processer som bidrar till att göra skillnad i praktiken. Vi arbetar med såväl offentlig- som privat sektor. En stor del av verksamheten är forskningsbaserad och har nära kopplingar till flera av landets större högskolor och universitet.

Lediga jobb inom stadsutveckling:

Är du den vi söker? Ansök via länkarna ovan, eller skicka CV och några rader om dig själv till victoria.skropska@wsp.com

 
 
 
 
 
 
 
 

WSP Analys och strategi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Norrköping. Våra 130 medarbetare arbetar med både privata företag, kommuner och regioner samt med olika nationella myndigheter.

Aktuella Analyser

Analys och strategis nyhetsbrev okt 2016

Analys och strategis nyhetsbrev dec 2016

Publikationer

WSPs kalendarium

 

 

 
 

Kontakt:

Fredrik Bergström
Fredrik Bergström WSP Analysis & Strategy Director