• LinkedIn
  • Facebook
 
Norway  
 
 
 
 
 
 
 
Nyheter
WSP satser på eiendomsbransjen corner
September 06, 2017

WSP satser på eiendomsbransjen

- Vi ser et stort potensiale innen eiendom og satser derfor nå målrettet mot denne bransjen gjennom å opprette en bransjeansvarlig for eiendom. Det blir Jill Akselsen, regiondirektør i sørvest, so...

WSP kåret til verdens beste internasjonale prosjekteringsfirma corner
July 26, 2017

WSP kåret til verdens beste internasjonale prosjekteringsfirma

Det amerikanske mediet ENR rangerte nylig verdens viktigste aktører innen ulike ingeniørtjenester. WSP beholder førsteplassen fra i fjor som verdens beste internasjonale prosjekteringsfirma, og ble...

BREEAM EXCELLENT til Sophus Bugges hus corner
July 20, 2017

BREEAM EXCELLENT til Sophus Bugges hus

Sophus Bugges Hus ved UiO er Norges første universitetsbygning til å motta et BREEAM-NOR sertifikat noensinne. I juni ble også bygget kåret til månedens prosjekt av Grønn Byggallianse.

Etablering i Innlandet corner
June 23, 2017

Etablering i Innlandet

I samarbeid med DRIV Prosjektstyring har WSP rammeavtaler med både Hamar og Elverum kommune allerede. Dette samarbeidet vil nå utvikles videre med samlokalisering i Hamar sentrum

Global tunnelkonferanse corner
June 12, 2017

Global tunnelkonferanse

I forkant av World Tunnel Congress (WTC) i Bergen, inviterte WSP Norge konsernets fremste eksperter fra hele verden til en intern tunnelkonferanse i Oslo 6. og 7. juni.

 
 
 
Vil du bli en av oss?

Vi er alltid på utkikk etter dyktige prosjektledere og fagpersoner innenfor vår bransje. Send oss en åpen søknad dersom du kunne tenke deg å bli en av oss!

 
Følg oss i sosiale medier

Følg oss i sosiale medier for nyheter, prosjektoppdateringer, ledige stillinger, fagartikler og gode råd innen prosjektledelse.

Meld deg på nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for faglig påfyll, prosjektoppdateringer, ledige stillinger og invitasjoner til faglige arrangementer og gratis frokostseminarer.

Meld deg på nyhetsbrev ...

 
Kalender