• LinkedIn
  • Facebook
 
Norway  
 
 
 
 
 
 
 
Nyheter
WSP opplever økt etterspørsel etter usikkerhetsanalyser corner
February 27, 2018

WSP opplever økt etterspørsel etter usikkerhetsanalyser

- Nå trenger vi flere dyktige kolleger til teamet vårt for å møte etterspørselen i markedet, sier fagansvarlig for usikkerhetsanalyser i WSP, Steinar Nilsen.

Sarpsborg neste by for Jan Willy corner
February 27, 2018

Sarpsborg neste by for Jan Willy

Jan-Willy Føreland (64) er mannen sarpingene setter sin lit til. Selv har han snart ikke tall på hvor mange ganger han har fått grunneiere og offentlige myndigheter til å samarbeide om byggeprosjek...

WSP etablerer Hønefosskontor corner
November 16, 2017

WSP etablerer Hønefosskontor

WSP Engineering etablerer sitt syvende kontor, og er nå på plass sentralt på Hønefoss.

WSP utvider på Sunnmøre corner
October 20, 2017

WSP utvider på Sunnmøre

– Vi ønsker å være en del av utviklingen som regionen står overfor, og utvider nå kontoret i Ålesund med prosjektledere, sier direktør for region midt i WSP Prosjektledelse, Are-Magne Kregnes.

Blir HR- og personalleder i WSP corner
October 04, 2017

Blir HR- og personalleder i WSP

Mari Ketilsson Dobbe tiltrer som HR- og personalleder i WSP Prosjektledelse og blir en del av ledergruppa. – Vi ønsker å løfte arbeidet knyttet til kompetanse og medarbeidere opp et nivå, og da var...

 
 
 
Vil du bli en av oss?

Vi er alltid på utkikk etter dyktige prosjektledere og fagpersoner innenfor vår bransje. Send oss en åpen søknad dersom du kunne tenke deg å bli en av oss!

 
Følg oss i sosiale medier

Følg oss i sosiale medier for nyheter, prosjektoppdateringer, ledige stillinger, fagartikler og gode råd innen prosjektledelse.

Meld deg på nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for faglig påfyll, prosjektoppdateringer, ledige stillinger og invitasjoner til faglige arrangementer og gratis frokostseminarer.

Meld deg på nyhetsbrev ...

 
Kalender