• LinkedIn
  • Facebook
 
Norway  
 
 
 
 
 

Karriere

Bli med å utvikle framtidens samfunn. Vi tilbyr

spennende oppdrag

 

faglig utvikling

 

global virksomhet

 
 
 
 
 
 
 

Vi er alltid på utkikk etter dyktige prosjektledere og fagpersoner innenfor vår bransje. Send oss en åpen søknad dersom du kunne tenke deg å bli en av oss!

 

Bli med på å utvikle framtidens samfunn! Vi tilbyr spennende oppdrag, faglig utvikling og en global virksomhet.

Medarbeiderne er nøkkelen til WSPs framgang. Den viktigste utviklingen for en konsulent skjer i oppdragene man deltar i og i de erfaringene du gjør deg på vegen. I WSP har vi flere ulike karriereveier, og vi er opptatt av at hver og en skal oppleve å utvikle seg i sitt arbeid.

Ung i WSP er en frivillig gruppe, etablert for å ivareta interessene til de yngste i WSP. Den er et talerør for unge og nyansatte i organisasjonen, og jobber for et godt faglig og sosialt miljø blant yngre ansatte. Gruppen består av ansatte i WSP Norge under ca. 35 år, og som naturlig føler tilhørighet.

Lengter du etter utvikling og vil være en av de beste? Da kan WSP være rett sted for deg. WSP deltar i mange prestisjeprosjekter rundt omkring i verden og vi har spennende oppdrag også i Norge. I oppdragene utvikles medarbeiderne våre i samspill med kunnskapsrike kolleger innen en rekke områder.

... ......

Search vacancies

1992 Current job openings
21 Countries

Current WSP jobs

11 December 2018
Projektör till WSP Järnväg inom MBEST-K, Sundsvall
Sweden - Sundsvall
1
day left