• LinkedIn
  • Facebook
 
Norway  
 
 
 
 
 
 

Sertifisering i prosjektledelse

Vårt mål er å tilby markedets beste prosjektledere. Som et ledd i dette tilrettelegger vi for at mange av våre medarbeidere sertifiseres innen prosjektledelse.

 

Vi tilbyr internasjonal sertifisering til våre prosjektledere, enten fra International Project Management Association (IPMA®) i Sveits eller fra Project Management Institute (PMI®) i USA. Vi støtter også våre medarbeidere mot sertifisering i henhold til Prince 2.

Prince 2 er utviklet i England, basert på erfaringer fra offentlige byggeprosjekter. Det er uviklet til en helhetlig og skalerbar metodikk som inkluderer alt fra eierstyring til praktisk prosjektgjennomføring. Fokuset er på forretningsmessig forankring og å sikre realisering av gevinstene fra prosjektet gjennom alle faser. Prince 2 er den sertifiseringen som vokser raskest på verdensbasis.

PMI® er verdens ledende kompetansesenter for prosjektledelse. Prosjektledere kan gjennom PMI® sertifisere seg som blant annet Project Management Professional (PMP®).

Flere av våre projektledere er sertifisert via IPMA®, som er en annen internasjonal anerkjent interesseorganisasjon for prosjektledelse. IPMA® tilbyr sertifisering på fire nivåer, der Certified Projects Director er det høyeste.