Visualisering
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
 
Sweden  
 
 
 
 
 
 

Visualisering

En bild säger mer än tusen ord. Visualisering är en viktig konst för att förmedla information. WSPs avdelning för Visualisering och VR erbjuder visualiseringstjänster i många olika former som anpassas efter projektets kommunikationssyfte.

 

Bilder som skall förmedla tidiga skeden eller den färdiga produkten ser helt olika ut. I tidiga skeden vill man se möjligheterna i alternativen och inte redovisa färdiga lösningar. I sena skeden är det realismen i bilden som skall framträda.

Visualisering handlar om hitta rätt form och rätt uttryck för att skapa en effektiv kommunikation som underlättar beslut och val av alternativa lösningar eller som ren information och marknadsföring.

Vår avdelning kan leverera renderade bilder med olika manér, fotomontage, enkla filmer från VR-modeller eller mer avancerade filmrenderingar för mässor eller publika media. Vi arbetar tillsammans med arkitekter inom olika nischer, som landskap, inredning och ljusdesign samt med reklambyråer för att framställa optimala film- och bildunderlag.

Våra VR-modeller kan användas som skissmaterial eller göras snyggt realistiska genom att förädla 3D-modellerna med material och ljus. På så sätt får vi ett bra underlag för att ta fram estetiskt tilltalande bilder och filmer för informationsavdelningar och kommunikatörer.

Inom visualiseringsgruppen kan vi även skapa anpassade webblösningar med interaktivt och dynamiskt innehåll.

Vi arbetar med moderna verktyg såsom 3D Studio Max med V-Ray för modellering och rendering, filmredigering med AfterEffects och Photoshop för bildhantering.

Referensuppdrag

Vi har samlat ett urval av våra uppdrag på en webbsida.

 

Mer information och referensuppdrag?:

Unknown Unknown
Unknown Unknown Unknown
Call us 010-722 50 00