• LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
 
Sweden  
 
 
 
 
 

Designing Future Cities

 
 

Blogg om att utveckla framtidens städer Framtiden skapas nu. Följ WSP och dess medarbetera i arbetet med att utveckla framtidens städer.

 
 

Fredrik Frensborg: "Inget att vänta på"

May 12, 2014
 

Allt pekar mot att det är bråttom om vi ska hinna bromsa koldioxidutsläppen i tid. Hinner vi inte med den nödvändiga omställningen av våra samhällen och vårt sätt att leva kommer vi ha ett klart sämre utgångsläge i framtiden för att skapa ett gott liv för många människor på jorden.

 

Genom utformningen av våra allt mer växande städer kan vi påverka människors beteenden och därmed minska koldioxidutsläppen. Därför har jag valt att arbeta med hållbar stadsutveckling.

Själv är jag mitt i livet vad gäller mycket med lagom gamla barn, lagom renoverat hus i den lagom stora staden Uppsala. För fyra års sedan tog jag beslutet att överge den renodlade miljösvängen och istället arbeta med utvecklingen av våra städer. Att det blev just WSP beror på vi här har unika möjligheter att samordna och aktivera de olika insatser som behövs vid stora projekt. I dessa sammanhang behövs muskler vad gäller både tjänstebredd och leveranskapacitet.

Så vad väntar vi på – framtiden är här och behöver nyskapande idéer som realiseras i övergripande stadsprojekt. Nu kör vi!

 

Kontakta Fredrik::

Unknown Unknown
Unknown Unknown Unknown