• LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
 
Sweden  
 
 
 
 
 

Fastigheter

 
 

Blogg för dig inom fastighetssektorn WSPs fastighetsblogg håller dig uppdaterad om vad som är på gång inom fastighetssektorn och hur WSP kan hjälpa dig. WSP tillhandahåller många olika tjänster för fastigheter som besiktningar, skadebedömningar, due diligence, underhållsplaner och förvaltning.

 
 

3D-ombildningar

November 05, 2014
 

Fastigheter med stora lokalytor kan behöva styckas för att uppnå en delning mellan bostäder som kan säljas som en äkta bostadsförening och lokaler som kan hanteras i ett eget bolag.

 

Delningsbehovet kan finnas till exempel vid utvecklingsprojekt; om man vill bebygga platta tak i attraktiva områden med bostäder. Ombildningarna hanteras oftast ur rent juridiskt perspektiv, men kan orsaka problem ur förvaltnings- och brandsäkerhetsperspektiv. Om du är fastighetsägare som behöver hjälp med att stycka fastigheten i två delar, kontakta oss gärna för en diskussion.

WSP tillhandahåller många olika tjänster inom fastighetsteknik som besiktningar, skadebedömningar, due diligence, underhållsplaner och förvaltning.

 

Contact:

Unknown Unknown
Unknown Unknown Unknown