• LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
 
Sweden  
 
 
 
 
 

Fastigheter

 
 

Blogg för dig inom fastighetssektorn WSPs fastighetsblogg håller dig uppdaterad om vad som är på gång inom fastighetssektorn och hur WSP kan hjälpa dig. WSP tillhandahåller många olika tjänster för fastigheter som besiktningar, skadebedömningar, due diligence, underhållsplaner och förvaltning.

 
 

Bråda dagar för PCB sanering

October 16, 2014
 

Alla byggnader uppförda mellan 1956 och 1969 där höga PCB koncentrationer konstaterats, skulle vara sanerade senast den 30 juni 2014.

 

Saneringen ska ske med en auktoriserad saneringsfirma. På grund av den stora mängd  fastigheter som måste saneras, i kombination med ett begränsat urval saneringsfirmor, har fastighetsägare fått problem med att handla upp saneringsentreprenör i tid.

WSPs erfarenhet, är att de lokala tillsynsmyndigheterna i landets kommuner oftast accepterar att saneringen är påbörjad för att fastighetsägaren ska slippa få ett föreläggande, men vi har också kunnat se att föreläggande med hot om vite blir allt vanligare för de som inte rapporterat inte utfört sin inventering eller sanering. Industrifastigheter eller byggnader som är uppförda mellan 1970-1973 ska vara sanerade senast 30 juni 2016.

WSP tillhandahåller många olika tjänster inom fastighetsteknik som besiktningar, skadebedömningar, due diligence, underhållsplaner och förvaltning.

 

Contact:

Unknown Unknown
Unknown Unknown Unknown