• LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
 
Sweden  
 
 
 
 
 

Fastigheter

 
 

Blogg för dig inom fastighetssektorn WSPs fastighetsblogg håller dig uppdaterad om vad som är på gång inom fastighetssektorn och hur WSP kan hjälpa dig. WSP tillhandahåller många olika tjänster för fastigheter som besiktningar, skadebedömningar, due diligence, underhållsplaner och förvaltning.

 
 

Nytt liv i gamla Slaktis

October 30, 2014
 

Nyligen invigdes den nya evenemangsarenan Tele2 Arena i södra Stockholm, ett hotell i området byggs om och snart är det dags för en stor förvandling av Slakthusområdet från 1912 som byggdes för att hantera slakt och livsmedel.

 

Numera sker ingen slakt här men fortfarande pågår en intensiv livsmedelsindustri. WSP har tagit fram beslutsunderlag till staden genom att utreda olika alternativ för byggnadernas framtida användning. Alla byggnader har besiktats för att utreda reparationsbehov och framtida underhåll- och investeringskostnader. Samtidigt har möjlighet för konvertering till bostäder eller handel utretts med beaktande av olika teknik- o miljöaspekter. Området ska enligt stadens vision för Söderstaden utgöra en blandstad, vilket ställer krav på tidig planering.

Läs mer om våra tjänster:

WSP tillhandahåller många olika tjänster inom fastighetsteknik som besiktningar, skadebedömningar, due diligence, underhållsplaner och förvaltning.

 

Contact:

Unknown Unknown
Unknown Unknown Unknown