• LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
 
Sweden  
 
 
 
 
 

Internationellt introduktionsprogram 2016-17

 
 

Varje år får tio nyutexaminerad studenter chansen att delta i WSPs internationella introduktionsprogram. Följ deras upplevelser och insikter under programmet i Sverige och utomlands.

 
 

Geotekniker på väg till Indien

February 02, 2017
 

Jag är Khaled och jag jobbar här på WSP som geotekniker och är en del av WSPs Internationella Introduktionsprogram 2016. Under fem månader har jag jobbat på geoteknikavdelning med olika grejer som geoteknik, labb, fält och strategi. En del av programmet är att resa utomlands (till Indien i mitt fall) men jag har fått vänta eftersom jag var tvungen att fixa jobbtillstånd först.

 

Jag började mitt jobb med labb eftersom jag är jätteintresserad av just det, speciellt intressant är att starta upp Triaxial-försök på WSP. Som geotekniker jobbar jag med undersökningar och beräkningar i olika projekt. Under strategi kommer jag att jobba med frågan om automatisering. 

Jag har lärt mig mycket under kort tid med hjälp av mina kollegor, varje dag är det nya saker och det är inte bara teknik. För några månader sedan vågade jag inte att skriva på svenska och om ni inte har uppmärksammat det än, så är denna texten på svenska.

Här har jag träffat inte bara kollegor utan även kompisar. Vi har jobbat, firat och tillbringat tid tillsammans. Första skidåkningen för mig var här med mina kollegor på avdelningen och jag kan säga att det gick bra eftersom smärtan varade bara en vecka efteråt.

Nu är alla tillstånd klara och det är dags att börja med min reseplanering och jag hoppas att det går “gôrbra”.

 

Contact:

Unknown Unknown
Unknown Unknown Unknown